Despre noi

RODASIM este mai mult decat o companie de distributie, este o poveste de succes ce are in spate o familie unita, vise marete, multa munca si perseverenta.

Afacerea noastră a luat fiinta în data de 13 martie 2004 și cu siguranta in acea zi de sambata nu ne gandeam cat de mult elan va prinde și cat de departe vom ajunge. Am început cu un spatiu de expunere și depozitare de doar 30 mp, un singur TIR și 4 oameni tineri dornici să bifeze toate obiectivele pe care si le-au propus. Astazi suntem în punctul în care avem o rețea stabila de distributie, peste 1.000 parteneri in intreaga tara și o echipa formata din 28 de oameni. RODASIM a crescut odata cu noi, iar tinerii visatori s-au transformat treptat în antreprenori cu viziune și strategii pe termen lung.

Am inceput ca distribuitori locali în judetul Valcea, iar astazi suntem distribuitori zonali in mai multe judete pentru : Interstar Chim, Gerocossen, Tordai Hair Cosmetics, Valentino Distribution, Razilcom, Glaxo Smith & Kline, Henkel Romania, etc.

Numerele vorbesc de la sine

0 +
Produse
0
Ani de Experienta
0 +
Partneri in tara

Am indraznit mai mult si am inceput o colaborare cu CEDO Polonia, producator al brandurilor Paclan și Bee Smart, produse de menaj – saci, folii de aluminiu, hartie de copt, bureti, lavete, etc, produse pe care le distribuim la nivel national.

Brandu-ul nostru propriu

Am introdus pe piata marci proprii înregistrate la OSIM, precum:

  • Bee Smart (produse din hartie: șervetele de masa, prosoape de bucatarie)
  •  Vals (gama completa pentru depilare).

Participari la targuri internationale

Am participat de-a lungul anilor la multe targuri internationale de profil și ne-am diversificat portofoliul prin colaborări cu brand-uri de renume în domeniul produselor cosmetice și a ingrijirii corporale, cum ar fi Corine de Farme, Borotalco sau Chante Clair. Ne place sa spunem ca in cazul anumitor produse și marci noi pe piața romaneasca am contribuit si noi semnificativ la dezvoltarea si extinderea lor.

Urmatorul pas pentru dezvoltare este extinderea catre piata HORECA, iar in viitorul indeparat, cine stie unde o sa ajungem. Experienta celor 17 ani ne-a invatat ca trebuie sa acceptam orice provocare care ne iese în cale și sa ramanem vesnic visatori si totusi, ancorati in realitate.

Aveti nevoie de ajutor?