Corine De Farme

Corine de Farme este un brand creat de Paul Duprez in 1969 – a inceput cu produse de ingrijire a pielii atat pentru adulti, cat si pentru bebelusi. 50 ani mai tarziu, brandul Corine de Farme se poate lauda cu o gama variata de ingrijire a pielii pentru intreaga familie, fabricata din ingrediente 100% naturale. Inca de la bun inceput, brandul francez si-a dedicat toata energia pentru a scoate pe piata produse care sa se ridice la inaltimea tuturor clientilor sai. Produsele sunt fabricate 100% în Franta, sunt vandute in peste 60 de tari, printre care si Romania – ne bucuram ca ne numaram printre cei care distribuie la nivel national produse cu o calitate atat de ridicata.

Brandul Corine de Farme – un angajament ce dainuie de peste 50 de ani

Eric Jacquemet, CEO al brandului Corine de Farme declara in mod constant: ”Avem un angajament mare fata de consumatorii nostri care nu fac compromisuri in ceea ce priveste siguranta produselor de ingrijire a pielii si de infrumusetare.” Aceasta promisiune s-a nascut inca din momentul in care au aparut pe piata primele produse Corine de Farme. In 1969, Paul Duprez si-a unit fortele cu un farmacist homeopat pentru a produse primele decocturi vegetale si baza pentru produsele de ingrijire a pielii bebelusului. Primele produse Corine de Farme au fost produse in laboratorul unei mici farmacii, iar de atunci afacerea a inceput sa se extinda atat de mult, incat astazi produsele Corine de Farme sunt folosite chiar si de Miss Franta. Secretul unor produse de calitate in cazul acestui brand sta in echipa de profesionisti ce isi petrec zile si nopti in laborator, dar si ingredientele naturale folosite – extracte pure din plante si flori, ideale pentru ingrijirea zilnica a pielii, indiferent de tipul ei. Printre ingredientele vedeta ale produselor Corine de Farme se numara florile de galbenele, florile de tiara, uleiul de cocos, albastreaua si bujorii. Toate produsele sunt hipoalergenice si nu contin parabeni, deci pot fi folosite fara niciun fel de problema chiar si pe o piele extrem de sensibila.

Produsele din cadrul portofoliului brandului Corine de Farme

Daca ai ocazia sa cumperi produse Corine de Farme, nu ezita sa o faci pentru ca stii sigur ca ai investit in produse de calitate care iti rasfata pielea si iti aduc doar beneficii. Exista produse în portofoliul brandului Corine de Farme pentru toata familia: produse de ingrijire a tenului (demachiant si apa micelara, ser pentru fata, crema pentru fata, crema anti-rid, etc.), produse de ingrijire a pielii (lotiuni de corp, gel de dus, gel pentru ingrijirea zonei intime, etc.), produse pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusului si multe altele.

Un lucru important de punctat este faptul ca aceste produse au primit diverse premii de-a lungul anilor. Spre exemplu, demachiantul micelar waterproof Corine de Farme a primit premiul ”Victoire de la beaute” în perioada 2017-2018, iar apa micelara mousse a fost premiat in anul 2017 in cadrul aceleiasi gale. Vei gasi multe astfel de produse premiate la concursuri de specialitate, iar acest lucru nu face decat sa intareasca increderea consumatorilor in brandul Corine de Farme – produsele sunt intr-adevar de cea mai buna calitate, fabricate din ingrediente naturale, cu beneficii reale asupra pielii. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care ne-am dorit sa distribuim produsele acestui brand pe piata din Romania. Incearca-le si tu!

Doresti sa devii partenerul nostru?