Vals

VALS este un brand pentru produse de depilare si produse profesionale pentru salon, marca proprie pe care am inregistrat-o la OSIM. In spatele acestui brand sta pasiunea pentru finete si rafinament – pana la urma, oricine isi doreste o piele ingrijita si catifelata, iar acum o poti obtine la salon sau acasa, cu ajutorul produselor fabricate în Italia, sub brandul VALS.

Produsele VALS, fabricate in Italia

Istoria brandului VALS abia acum se scrie, pe măsura ce produsele ajung în casele tuturor celor care doresc sa scape de parul inestetic intr-un mod rapid și fara prea multa durere, sau în saloanele profesionale de înfrumusețare. Peste cativa ani, probabil vom vorbi despre brandul VALS ca aliatul numărul 1 al pielii catifelate si pline de stralucire, un brand puternic, situat in topul preferintelor utilizatorilor. Astazi va putem spune despre produsele VALS faptul ca sunt fabricate din ingrediente de cea mai buna calitate în Italia. Gama de produse a fost gandita in cel mai mic detaliu, pentru nevoile tuturor – avem produse destinate femeilor, produse destinate bărbaților, produse ce pot fi folosite acasa sau produse destinate saloanelor de infrumusetare.

Ne-am hotarat sa scoatem pe piata brandul propriu cu produse de depilare pentru a oferi femeilor (si nu numai) cat mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inlaturarea firelor nedorite de par. Calitatea ridicata și pretul accesibil au fost 2 atribute pe care ni le-am dorit inca de la bun început sa fie definitorii pentru brandul VALS. Daca ai mai folosit pana acum astfel de produse și vei dori să le incerci si pe cele din portofoliul nostru, vei vedea ca nu exista diferente la capitolul calitate, dar preturile sunt semnificativ mai mici, atat in cazul produselor destinate uzului personal, cat si in cazul produselor profesionale.

Produsele din portofoliul brandului VALS

Produsele VALS au in componenta lor ingrediente naturale, cum ar fi aloe vera, untul de Shea, extractul de lotus, arnica, ginseng sau fructe de padure, acționand delicat asupra pielii. Exista produse destinate pielii normale și produse destinate pielii sensibile, eficacitatea lor fiind dovedita inca de la prima aplicare. În gama VALS vei gasi benzi deplilatoare pentru corp și fata, crema depilatoare, ceara traditionala sau roll-on cu ceara – toate aceste produse pot fi folosite atat acasa, cat si in cadrul unui salon. Punem la dispozitia saloanelor de infrumusetare si diverse accesorii, cum ar fi stripsuri, rola profesionala pentru depilare, prosop din hartie sau ulei dupa depilare.

Produsele destinate utilizarii acasa pot fi folosite în siguranta si cu rezultate rapide chiar si de catre persoanele fara prea multa experienta in epilarea cu ceara (in acest caz este recomandata si folosirea unei creme depilatoare, insa rezultatele nu vor fi de lunga durata). Trebuie doar urmarite instructiunile cu foarte mare atentie, iar la final te vei bucura de o piele fina si catifelata ce durează pana la 4 saptamani. Produsele VALS indepartează cu succes chiar si cele mai scurte fire de par.

Incearca produsele din gama VALS si bucura-te de un proces de depilare rapid, eficient și fara durere! Rezultate sunt garantate inca de la prima folosire.

Doresti sa devii partenerul nostru?