Politica de cinfidentialitate

Rodasim se angajeaza in protejarea confidentialitatii dumneavoastra. Acest acord de confidentialitate explica colectarea, utilizarea, dezvaluirea, pastrarea si protejarea informatiilor dvs. personale.

Acest acord de confidenaialitate se aplica furnizarii serviciilor noastre prin intermediul site-ului, indiferent de modul de accesare sau utilizare a acestuia, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile.

Orice modificare a prezentei politici de confidențialitate va fi anunțată prin e-mail.1. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

1. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand ne contactati:

  • Nume, prenume, email.

Informatiile personale pe care le colectam utilizand cookie-uri:

  • Utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii despre paginile pe care le vizualizati, despre link-urile accesate si despre alte actiuni pe care le faceti atunci cand utilizati Serviciile noastre.

Scopul lor este de a personaliza experienta utilizatorului, de a verifica activitatea lui din trecut pe pagina noastra de internet și de a oferi continut specific bazandu-se pe aceste date.

Consimtamantul utilizatorului este oferit prin bifarea casutei „ACCEPT” care apare într-o fereastra pop-up la momentul deschiderii paginii noastre de internet.

2. În ce scop procesăm datele cu caracter personal?

Folosim informațiile dvs. personale pentru a va furniza si a imbunatati serviciile noastre, pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs. si pentru a va oferi servicii de suport.

Mai jos este un rezumat al scopului in care folosim informatiile dvs. personale.

  • Pentru a rezolva eventuale probleme cu contul dvs., va vom contacta prin e-mail.
  • Pentru a masura si a imbunatatii serviciile noastre, pentru a pastra serviciile noastre in siguranta si pentru a personaliza continutul site-ului care include elemente si servicii ce pot prezenta interes ca raspuns la actiunile pe care le faceti.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

3. Cat timp pastram informațiile dvs. personale

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza în siguranta serviciile pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale, rezolvarea disputelor si punerea in aplicare a politicilor noastre. Conform dispozitiilor legale în vigoare suntem obligati sa pastram informatiile dvs. relevante o perioada minima de timp pentru o eventuala investigatie sau litigiu pentru organele de aplicare a legii.

Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile dvs. personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur.

Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostru.