Bee Smart

Bee Smart este un brand ce a fost introdus pe piata din Romania in urma colaborarii pe care compania noastra a încheiat-o cu producatorul CeDo Polonia. Acest pas a fost unul major pentru Rodasim, Bee Smart fiind primul brand propriu din portofoliul nostru, inregistrat la OSIM si distribuit la nivel national. Ne bucuram ca am putut aduce pe piata din Romania produse de o calitate ridicata, la preturi accesibile. Este important sa cunoastem istoria unui brand pentru ca asa vom întelege mult mai bine grija din spatele fiecarui produs lansat pe piațta, iar istoria Paclan este una ce merita sa fie spusa.

Brandul Bee Smart si produsele fabricate în Polonia

CeDo Polonia, compania care realizeaza produsele Bee Smart este si in spatele brandului Paclan, un brand de traditie lansat în 1977 de un inginer german. Fabricarea produselor în Polonia sub egida grupului CeDo Polonia a inceput abia în anul 1993, atunci cand compania a inceput sa se extinda si catre piata europeana si cea asiatica. Inca de la bun inceput Paclan si-a dorit sa satisfaca asteptarile clientilor sai din punct de vedere al calitatii, al accesibilitatii și al usurintei în utilizare, respectand în acelasi timp cele mai înalte standarde de mediu. Astazi, CeDo Polonia se poate lauda cu peste 20 de ani de experienta in aceasta industrie a produselor de uz casnic si de curatenie, dar si cu peste 2.000 produse în portofoliu, printre care și cele fabricate sub brandul Bee Smart. In cazul produselor Bee Smart s-a dorit pastrarea acelorasi standarde inalte de calitate, cu preturi adaptate pietei din Romania. Alegerea numelui brandului nu este una intamplătoare – Bee Smart – fa alegeri inteligente si opteaza pentru produse de o calitate ridicata pentru gatit, dar și pentru curatenie, la cele mai mici preturi de pe piata.

Produsele din portofoliul brandului Bee Smart

In portofoliul brandului Bee Smart vei gasi produse precum: folie de aluminiu, folie alimentara, pungi pentru sandwich-uri, hartie de copt, saci de gunoi de diferite dimensiuni, manusi și lavete universale. Pe ambalajul produselor vei observa o eticheta ”Best price” – asta inseamna ca beneficiezi de cel mai bun pret de pe piata. Este o promisiune pe care ne-am facut-o in momentul in care am adus acest brand pe piata – indiferent de locul din care vei cumpara produsele Bee Smart, poti fi sigur ca vei plati mereu un pret mic.

 O alta promisiune pe care ne-am facut-o a fost ca nu vom sacrifica niciodata calitatea produselor – așa ca, avem o calitate ridicată a produselor și un pret mic. Nu doar in acest moment, ci mereu.

Produsele Bee Smart vor fi alaturi de tine in bucatarie, atunci cand gatești pentru a-ti impresiona familia sau musafirii, dar si dupa, atunci cand trebuie să strangi gunoaiele sau mizeria. Vei vedea ca odata ce ai incercat produsele Bee Smart, nu vei mai dori sa te uiti la alte produse de uz casnic pe raft și vei alege întotdeauna inteligent – Bee Smart si harnic ca o albinuta, la fel ca cea pe care o vei gasi pe toate ambalajele!

Doresti sa devii partenerul nostru?