Paclan

Descriere brand Paclan

Paclan este un brand inovator care isi propune sa imbunatateasca in mod continuu calitatea produselor lansate pe piața, respectand cele mai inalte standarde de mediu. Inca de la bun inceput, Paclan si-a dorit sa satisfaca (si chiar sa intreaca) asteptarile clientilor sai atat din punct de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere al accesibilitatii si al usurintei in utilizare. Produsele Paclan au inceput sa patrunda pe piata din Romania inca din anul 1996, iar astazi, clientii pot gasi toata gama de produse de la acest brand in peste 5.000 magazine la nivel national. Compania noastră a contribuit la expansiunea brandului Paclan pe piața, fiind importator si distribuitor. 

Brandul Paclan, o istorie de peste 40 de ani

Paclan este un brand lansat de un inginer german în anul 1977, odată cu deschiderea primei fabrici de productie. În 1993, Paclan isi deschide o noua fabrica in Polonia si incepe sa se extinda catre piata din Rusia si Franta. 5 ani mai tarziu, compania fuzioneaza cu un alt brand, Poly-Lina, si apare grupul CeDo Polonia – acesta este si momentul in care începe dezvoltarea masiva în toate tarile din  Europa, dar si pe pietile din Asia. Aceasta extindere a continuat cu deschiderea mai multor fabrici in diferite colturi ale lumii si cu extinderea celor existente deja – cererea pentru produsele Paclan a crescut, la fel si producția. În același timp, preocuparea brandului pentru protejarea mediului se intensifica din ce in ce mai mult, iar in cea de-a doua parte a anului 2020, Paclan introduce in portofoliul sau gama de produse For Nature, certificate FSC și prietenoase cu mediul inconjurator. 

Produsele din portofoliul brandului Paclan

Paclan este un brand complet și complex, ce acoperă toata gama de produse din categoria sa, de la saci de menaj la folii de aluminiu si plastic, produse de copt pana la filtre de cafea, bureti de vase, lavete si manusi de menaj. Produsele de la Paclan nu sunt doar calitative, ci si extrem de practice, iar in acest sens iti vom da un singur exemplu – sacii menajeri cu snur pe care reusesti sa ii legi după umplere. Cu totii am fost în situatia în care sacul de gunoi s-a rupt exact în momentul în care am vrut sa il aruncam.

Acest lucru nu se intampla in cazul produselor de la Paclan pentru ca fiecare produs a fost conceput pornind de la o nevoie reala a consumatorilor. Produsele sunt de cea mai buna calitate, rezistente si la un raport calitate-pret excelent. Sa nu mai vorbim de grija pe care brandul o acorda procesului de fabricatie si atentia la mediul inconjurator. Putem spune despre Paclan ca este brandul care s-a remarcat cel mai mult in lupta impotriva poluarii din industria in care activeaza. Asa ca, încearca produsele Paclan fără regrete si iti garantam ca din acel moment vei folosi doar produse de la acest brand. 

Calitatea nu se poate compara cu niciun alt brand de pe piața  iar noi ne mandrim ca am putut aduce astfel de produse în Romania!

Doresti sa devii partenerul nostru?