Termeni si Conditii

Prezentul document descrie Termenii și Conditiile generale de utilizare a site-ului www.rodasim.ro, proprietate a SC RODASIM SRL (“Termeni şi Conditii”).

RODASIM RETAIL SRL este o societate înmatriculata in Romania, avand sediul la adresa din VALCEA, BUJORENI, NR70,  cod postal 247065, reprezentată prin STAMATIE SUZANA in calitate de Administrator.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate mai jos. RODASIM SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea produselor si serviciilor reprezinta acordul dvs. asupra acestor modificari. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru contactarea prin formularele disponibile pe site, este nevoie sa ne furnizati corect numele, adresa de email si alte informatii utile solicitate. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a va contacta.

Accesul pe acest website se face gratuit. RODASIM garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.rodasim.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul scris al RODASIM SRL. Informatiile continute in site sunt proprietatea RODASIM SRL, al colaboratorilor sau clientilor acestia si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului.

Scopul site-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare, de a intra in contact cu echipa RODASIM pentru informatii, detalii, suport.

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile continute de site-ul www.rodasim.ro sunt furnizate publicului pentru informare. RODASIM isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi RODASIM depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute pe site-ul www.rodasim.ro Conform cerintelor Legii nr. 677/201 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii 607/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC RODASIM SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Prin Termeni si Conditii utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre RODASIM SRL a serviciilor de informare si furnizare de produse si servicii, a serviciilor de reclama, marketing, publicitate, statistica. Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul trimiterii de solicitari prin intermediul formularelor de contact. Colectarea acestor date se face in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului www.rodasim.ro

Conform Legii 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii se pot adresa la office@rodasim.ro.

Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.