Every Day

Brandul Every Day este produs de compania Mega Disposables S.A, o companie cu un capital 100% grecesc, fondata in anul 1980. Astazi, compania se numără printre cei mai mari producatori de produse de igiena personala din Europa, iar brandul Every Day s-a remarcat prin calitatea superioara a produselor. Compania este recunoscuta pentru investitiile constante in cercetare si dezvoltare, dar si in tehnologii de ultima generatie, echipamente de control al calitatii si personal cu experienta.

Brandul Every Day – calitate si design inovator

Fiecare produs din gama Every Day este lansat dupa ani de cercetare si proiectare, cu materii prime de cea mai buna calitate si cu proceduri extrem de riguroase de control al calitatii. Modul în care produsele sunt fabricate este simplu la prima vedere – se urmaresc tendintele nevoilor consumatorilor, se planifica produsul care sa răspundă acestor nevoi, iar tehnologia este adaptata la cele mai inalte standarde. 

Dupa 40 de ani de activitate în acest domeniu, compania care produce brandul Every Day se poate lauda astazi cu combinatia perfecta intre tehnologia moderna si cunostintele din domeniu. De-a lungul acestor ani, compania a fost premiata pentru activitatea sa: locul 1 la European Business Awards 2012/2013 la sectorul Exporturi, premiul pentru realizari in intreaga cariera pentru directorul executiv în semn de recunoștință pentru dezvoltarea acestei industrii, premiul ”Diamantul Economiei Grecesti 2015”, fiind una dintre companiile cu cea mai sanatoasa crestere din Grecia, etc. Toate aceste premii si certificări nu fac altceva decat sa sustina ceea ce compania a declarat de la bun inceput – se urmarește atingerea celor mai inalte standarde si lansarea pe piața a unor produse care sa raspunda in mod real cerintelor si nevoilor consumatorilor. Si dacă tot am vorbit pana acum de produse, sa vedem exact ce fel de produse vei gasi în gama Every Day!

Produsele din gama brandului Every Day

Gama Every Day cuprinde produse care se adresează femeii moderne ce are nevoie de confort zi de zi. Vorbim de produse precum absorbante, protej-slipuri, servetele intime si lotiune pentru igiena intimă. Din categoria absorbantelor, vei gasi pe piața urmatoarele produse: Every Day Sensitive Ultra Plus (înveliș igienic din fibre moi delicate cu pielea), Every Day Fresh Ultra Plus (protectie revoluționară impotriva scurgerilor), din categoria protej-slipurilor ai de ales produse Extra Dry (confort si ingrijire sigura in fiecare zi) si Cotton Fresh (strat interior din fibre naturale din plante). 

Toate produsele sunt testate conform standardelor de calitate pentru compatibilitate cu pielea definite de institute recunoscute la nivel international, produsele sunt testate dermatologic si sunt recomandata de catre Asociatia Obstetricienilor si Ginecologilor din Grecia.

Încă din momentul in care am deschis compania de distributie Rodasim, ne-am dorit sa aducem pe piata din Romania doar produse de calitate, care sa aducă beneficii consumatorilor. Decizia de a distribui produsele Every Day pe piata din Romania a fost una usoara, avand în vedere faptul ca exista o calitate ridicata a produselor, dar si o preocupare constanta a companiei de a castiga loialitatea consumatorilor prin stabilirea unor standarde din ce in ce mai ridicate. Încearca si tu produsele Every Day si vei descoperi cu adevarat confortul zilnic!

Doresti sa devii partenerul nostru?