6 idei despre cum sa folosesti sacii de gunoi

Sacii de gunoi trebuie folositi doar pentru eliminarea gunoiului si a deseurilor? Ei nu, nu trebuie. Ei pot fi folositi si in alte scopuri. De exemplu, se vor dovedi utili in situatiile in care trebuie sa protejati rapid ceva impotriva umezelii sau a frigului. Producatorul de saci de gunoi si alte produse de uz casnic Paclan dezvaluie cum putem folosi sacii de gunoi intr-un mod neobisnuit!

Folositi in mod obisnuit in locuinte, sacii de gunoi din plastic sunt de obicei utilizati pentru colectarea si eliminarea deseurilor. Cu toate acestea, se dovedeste ca pot avea si alte utilizari, neobisnuite. De exemplu, daca sunteti surprins de o ploaie, puteti face o pelerina temporara de ploaie dintr-o punga mare. Dar aceasta nu este singura modalitate de a folosi acest produs in mod inteligent.

6 idei pentru folosirea sacilor de gunoi

Acasa, e bine sa ii ai mereu la indemana, si de preferinta in diferite dimensiuni, fara a ii lasa sa se epuizeze. De asemenea, este o idee buna sa pastrati sacii de gunoi in masina, in portbagajul pentru bicicleta sau in cos, pentru orice eventualitate – pot fi foarte utili.

1. Pentru curatarea sezoniera, ca pungi pentru depozitarea lucrurilor in pivnita, garaj sau depozitare, deoarece protejeaza eficient lucrurile de umiditate si praf. Sacii de gunoi din linia eco Paclan cu cordon, disponibili si in dimensiuni mari de 120 l si 150 l, sunt perfecti pentru asta.
  2. Ca saci de vid – atunci cand faceti ordine in garderoba. Pur si simplu impachetati hainele in punga si indepartati aerul din interior cu un aspirator. Hainele din punga isi vor reduce volumul si vei castiga mai mult spatiu in garderoba, protejandu-le in acelasi timp de praf.
  3. Ca huse – atunci cand impiedicati hainele sa adune praf. in acest fel, iti vei proteja paltoanele, costumele si rochiile rapid si usor. Cel mai bine este sa folositi pungi mari, fara miros, in acest scop.
  4. Pentru mutari, ca pungi pentru ambalarea lucrurilor pentru ca sunt la indemana si pentru ca, daca sunt groase si rezistente, pot inlocui cutiile de carton. De exemplu, le folositi in siguranta pentru a transporta haine, lenjerie de pat sau prosoape.
  5. in cazul unor schimbari ale vremii, atunci cand trebuie sa asigurati rapid plantele pe balcon sau pe terasa casei. Daca puneti pur si simplu un sac de gunoi pe flori, ploaia rece sau inghetul nu ar trebui sa le dauneze. De asemenea, ii puteti folosi pentru a acoperi o vaza sau un ghiveci de flori, astfel incat sa nu se sparga din cauza temperaturii scazute.
  6. Pe vreme geroasa si zapada, ii puteți folosi ca acoperire pentru oglinzile laterale ale masinii pentru a le proteja eficient de bruma sau gheata.

Saci de gunoi ecologici – de ce sa ii folositi?

In zilele noastre, acordam o importanta din ce in ce mai mare protectiei mediului. Incercam sa ne schimbam obiceiurile in altele mai sustenabile. Vrem sa fim mai „eco”. Cel mai bine este sa incepeti prin a face pasi mici si a lua masuri acasa, iar primul pas ar putea fi sa incepeti sa separati deseurile si sa va asigurati ca plasticul uzat este pus in cosurile potrivite. Acest lucru este foarte important, deoarece numai atunci are sansa de a fi reciclat.

De asemenea, merita sa acordati atentie produselor din plastic reciclat si sa incepeti sa le utilizati acasa – sunt la fel de eficiente si durabile ca si bunurile de uz casnic fabricate in mod traditional. Unul exemplu de acest fel îl reprezintă sacii de gunoi ecologici din gama For Nature, realizati din deseuri de plastic reciclate si fara coloranti sau parfumuri. Paclan a introdus mai multe produse ecologice pentru casa, pe care le veti gasi in gama noastra For Nature.