Alege Corine de Farme Bio

Alege Bio

Corine de Farme dezvolta formule ultra-senzoriale cu extracte 100% naturale de 3 generatii. Pe scurt, produse care respecta tenul sensibil si sunt pline de buna dispozitie! Pentru ca respectul pentru planeta noastra si pielea noastra este un angajament puternic, Corine de Farme alege produse ecologice certificate. Certificarea ECOCERT garanteaza respectul pentru biodiversitate si utilizarea responsabila a resurselor naturale. Pentru aceasta, respectam standardul international COSMOS ORGANIC:

  • cel putin 99% din ingredientele din formula sunt de origine naturala
  • restul de 1% corespunde ingredientelor care asigura stabilitatea formulei Includeti ingrediente din agricultura ecologica
La revedere ingrediente controversate!

 La Corine de Farme, au ales sa elimine toate ingredientele controversate din compozitia produselor proprii, deoarece sunt suspectate ca sunt daunatoare pielii sau planetei.

Clean Beauty, o adevarata provocare!

 Un ingredient acceptat astazi poate face obiectul unor controverse maine. Acesta este motivul pentru care isi actualizeaza carta de formula in fiecare luna pentru a se asigura ca fiecare produs nou va indeplini principiul Frumusetii Curate. Pentru a face fata acestei provocari zilnice, capacitatea noastra de a ne adapta rapid este unul dintre cele mai mari puncte forte ale noastre.

O gama ecologica certificata

Naturalitatea este domeniul nostru de 3 generatii. Prin urmare, Corine de Farme a decis sa lanseze o gama certificata organic pentru a oferi femeilor îngrijire organica eficienta, care sa le respecte pielea sensibila, fara a face compromisuri la senzorialitate.

Eric Jacquemet, presedintele laboratoarelor SARBEC

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *