Frumusetea curata in centrul ADN-ului nostru

“Pentru ca ratiunea noastra de a fi esti TU: La Corine de Farme, Clean Beauty merge mana in mana cu angajamentul propriu de a respecta planeta si pielea sensibila.”- Acesta este unul dintre obiectvele propuse de catre echipa Corine de Farme

Corine de Farme exclude ingrediente controversate si le inlocuieste, acolo unde este posibil, cu ingrediente de origine naturala. Lucreaza cu cele mai minimaliste formule posibile: folosesc doar ingredientele necesare pentru ca formulele acestora sa fie eficiente si senzoriale, si anume ca sunt placute de utilizat in deplina siguranta. Evolutia obiceiurilor de consum incurajeaza inovarea zilnica in laboratoarele proprii de cercetare si dezvoltare. Acestia fac tot posibilul pentru a va aduce acea atingere de bunastare pe care o ofera natura. Astazi, mai mult ca oricand, vor sa va sustina in cel mai bun mod posibil, oferindu-va confort, bunastare si vibratii pozitive!

LA REVEDERE INGREDIENTE CONTROVERSATE!

Corine de Farme a ales sa elimine toate ingredientele controversate din compozitia produselor proprii, deoarece acestea sunt suspectate ca sunt daunatoare pielii sau planetei.

Frumusete curata, o adevarata provocare!

Un ingredient acceptat astazi poate face obiectul unor controverse maine. Acesta este motivul pentru care isi actualizeaza cartea de formulare in fiecare luna pentru a se asigura ca fiecare produs nou va indeplini principiul frumusetii curate. Pentru a face fata acestei provocari zilnice, capacitatea acestora de a se adapta rapid este unul dintre punctele forte ale companiei.

Ce este Clean Beauty?

Un nou mod de formulare conform principiului precautiei:

Astazi, marcile de produse cosmetice respecta reglementarile europene care guverneaza dezvoltarea produselor cosmetice si a parfumurilor. Agentiile specializate efectueaza in mod regulat controale la produsele cosmetice introduse pe piata.

Prezentul regulament european defineste in mod clar ingredientele interzise in formularea produselor cosmetice. Toate ingredientele sunt supuse autorizarii si sunt supuse monitorizarii periodice si evaluarii stiintifice independente de catre experti europeni. Acest comitet de experti (SCCS) furnizeaza datele stiintifice necesare pentru luarea deciziilor de catre organismele europene care elaboreaza Regulamentul european (Regulamentul (CE) nr. 1223/2009) privind produsele cosmetice. Corine de Farme respecta cele mai stricte reglementari cosmetice din lume.

Astazi, anumite ingrediente autorizate prin Regulamentul european fac obiectul unor controverse si au pierdut increderea consumatorilor.

Mai putin este mai mult

Corine de Farme are grija de pielea ta si crearea de produse de calitate cu formule MINIMALISTE este prioritatea acestora. Acesta este motivul pentru care mentin numarul de ingrediente din formulele proprii cat mai mic posibil.

Dezvolta produse axate pe elementele esentiale care ofera doar cele mai bune pentru piele si nimic mai mult!

Bunastarea si siguranta pielii tale sunt o prioritate pentru Codine de Farme. Acesta este motivul pentru care fiecare ingredient selectat in formulele noastre este relevant si eficient. Prin urmare, Corine de Farme se concentreaza pe formule minimaliste care combina SIGURANTA, EFICIENTA si SENSORIALITATEA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *